ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ 27/2/2013
10.00 Π.Μ.

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ 24ΩΡΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΠΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

4 σχόλια:

  1. Φοβερή η επιλογή και ο αγώνας του δημάρχου!!!!!
    Διοργανώνει κινητοποίηση καθημερινή - Τετάρτη - 10 το πρωΐ ώστε να είναι εξασφαλισμένη η αποτυχία και να σταματήσει αμέσως κάθε διεκδίκηση.
    Κλασικές επιτυχημένες συνταγές της τριανδρίας, πενταδρίας κλπ.
    Ούτε τα παιδιά των σχολείων μπορούν να συμμετέχουν, ούτε οι εργαζόμενοι, ούτε οι γέροντες που δεν έχουν βοήθεια από τους δικούς τους, ούτε οι επαγγελματίες.
    Δήμαρχε, αν θεωρείς υποχρέωσή σου τη διοργάνωση τέτοιας αγωνιστικής γυμναστικής προκειμένου να βγάλεις φωτογραφίες μπροστά στο ΚΥ και να βάλεις ταφόπλακα στο στο Κέντρο Υγείας καλώς κάνεις αυτά τα καραγκιοζιλίκια.
    Αν ήθελες κάτι να πετύχεις, αυτές οι κινητοποιήσεις γίνονται Σάββατο ή Κυριακή, όπου το ΚΥ θα είναι κλειστό, σε συνεργασία με συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, εμπορικούς συλλόγους, αθλητικούς συλλόγους κλπ και με ειδοποίηση των ΜΜΕ
    Αν θές να κάνεις κάτι !! αλλιώς πήγαινε στο Ριβιέρα να πιείς καφέ και μην σπαταλάς τα λίγα χρήματα του δήμου σε ανούσιες & αποτυχημένες φιέστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ Κ.Υ.Σ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ?
    ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
    ΓΙΑ ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η επιτροπή δεν κουμαντάρεται από κανένα, , οι άνθρωποι που την αποτελούν, είναι από όλους τους συνδυασμούς και όλα τα κόμματα. Λογικό είναι να βάζουμε μπροστά κάθε θεσμικό φορέα και πρόσωπο που στηρίζει τον αγώνα μας! Μόνοι μας χωρίς τα θεσμικά όργανα θα ήμασταν εξαρχής χαμένοι! Τα μέλη της επιτροπής από τον Οκτώβριο του 2011 το παλεύουν και γι αυτό το Μάρτιο του 2012 δεν έκλεισε το ΚΥ Σπάτων. Ότι κάποιοι οι οποίοι δηλώνουν ότι μας στηρίζουν μπορεί να λένε ψέματα δεν είμαστε χαζοί έχουμε το νου μας! Μέσα στο χώρο του ΚΥ Σπάτων έχουμε ζήσει δραματικές στιγμές με συγγενικά μας πρόσωπα και έχουν σωθεί συγγενείς μας και φίλοι μας! Δεν θα αφήσουμε να κλείσει και δεν θα πουλήσουμε τον αγώνα!
    Ελένη Φράγκου μέλος της Επιτροπής Αγώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγνώμη ολόκληρο το κείμενο της προηγούμενης ανάρτησης!
    Η διοργάνωση και η επιλογή ώρας έγινε από τα μέλη της επιτροπής, δεν υπήρχε καμία εμπλοκή του Δημάρχου! Αναγνωρίζω ότι η μέρα και η ώρα ήταν αδόκιμη, αλλά αυτό ζήτησαν οι εργαζόμενοι και φορείς τους και το δεχτήκαμε! Εμπειρία σε συγκεντρώσεις δεν έχουμε, ήταν η πρώτη διοργάνωση εκτιμώ πετυχημένη και θα ακολουθήσουν και άλλες και πιο δυναμικές!
    Η επιτροπή δεν κουμαντάρεται από κανένα, , οι άνθρωποι που την αποτελούν, είναι από όλους τους συνδυασμούς και όλα τα κόμματα. Λογικό είναι να βάζουμε μπροστά κάθε θεσμικό φορέα και πρόσωπο που στηρίζει τον αγώνα μας! Μόνοι μας χωρίς τα θεσμικά όργανα θα ήμασταν εξαρχής χαμένοι! Τα μέλη της επιτροπής από τον Οκτώβριο του 2011 το παλεύουν και γι αυτό το Μάρτιο του 2012 δεν έκλεισε το ΚΥ Σπάτων. Ότι κάποιοι οι οποίοι δηλώνουν ότι μας στηρίζουν μπορεί να λένε ψέματα δεν είμαστε χαζοί έχουμε το νου μας! Μέσα στο χώρο του ΚΥ Σπάτων έχουμε ζήσει δραματικές στιγμές με συγγενικά μας πρόσωπα και έχουν σωθεί συγγενείς μας και φίλοι μας! Δεν θα αφήσουμε να κλείσει και δεν θα πουλήσουμε τον αγώνα!
    Ελένη Φράγκου μέλος της Επιτροπής Αγώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας