ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΦΩΦΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ... ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ;;;








2 σχόλια:

  1. Γιατί να πέσουν πρόστιμα στα αεροπλάνα αγαπητοί;
    ΠΜας ενοχλεί ένα κάθε μια - δυό ώρες για ένα-δυό λεπτά! Σου θυμίζει ότι έρχονται επισκέπτες στον τόπο σου και σκέπτεσαι ότι αυτή είναι η συμμετοχή σου / προσφορά σου στην ανάπτυξη.
    Το Palazzo και τους διαδόχους του (Riviera κλπ), που μας αφήνουν ξάγρυπνους 24ωρα και το να κλείσουν είναι τοπική απόφαση και όχι κάποιας άσχετης με τον τόπο κας Π"δημητροπούλου, δεν ενοχλεί κανέναν πιά. Φαίνεται ότι όλοι έχουμε μεταλαχθεί σε νυχτόβια όντα και μας ενοχλούν μόνο τα αεροπλάνα που πετούν νύχτα ενώ το ξενύχτι είναι φυσιολογίκή κατάσταση του ανθρώπου.
    Πιστεύω ότι πρώτα πρέπει να βάλουμε τάξη στα του οίκου μας και μετά να έχουμε άποψη για το τί κάνει ο γείτονας. Αν πάμε τώρα να μιλήσουμε το μόνο που μπορεί να κερδίσουμε είναι άδεια για camping κοντά στους διαδρόμους, όπου έχει ησυχία σε σχέση με τη Λούτσα μας.
    Σμείωση:
    Την Αρτέμιδα θάψαμε κάτω από τόνους βρώμας στο παράλιο ιερό της!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κατασταση θυμιζει τον Χοντζα.Οταν πηγε να διαμαρτυρηθει οτι δεν χωραει στο σπιτι ,ο αγας του εβαλε μεσα και την αγελαδα.ΑΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΜΕΤΑ ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΕΙΠΕ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.Εχουμε γινει ολοι χοντζας, με την διαφορα οτι εχουμε πολλους αγαδες ..ΟΘΕΝ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας